Andrew heeft een prachtige fotoreportage gemaakt van ons trouwfeest. We laten de foto's steeds met trots zien aan familie en vrienden. Andrew stelt je op je gemak gewoon om wie hij is en maakt ondertussen foto's met gevoel voor detail en sfeer. Daarbij durft hij te spelen met compositie, licht en scherpte wat tot verrassende foto's leidt die net even anders zijn en daarmee weet hij de sfeer van het moment en de dag treffend in beeld te brengen. Heel mooi, echt top! Bedankt Andrew!

Martin


Op mijn huwelijk 1,5 jaar geleden heeft Andrew de foto’s gemaakt en die waren heel persoonlijk en mooi. Ik hou vansfeer foto’s en Andrew heeft perfect onze wensen verwerkt in de de foto’s vandie dag. Toen ik voor mijn cv en profiel op social media een nieuwe foto nodighad heb ik Andrew weer gebeld.Tijdens de shoot hebben we samen en met FemkeLeunisse de visagiste goed kunnen bespreken wat ik wel en niet mooi vond.
Andrew en Femke werken prettig samen en ik voelde me snel op mijn gemak enontspannen.Beiden blijven creatief meedenken zodat aan het einde van deshoot het resultaat divers is en ik een paar mooie profielfoto’s heb voorverschillende doeleinden. Ik ben heel blij met het resultaat want de foto’slaten echt zien wie ik ben.

Katinka Vlieghuis


Ik wilde graag een blijvende herinnering met mijn ouders en honden en heb Andrew en Femke gevraagd of ze een fotoshoot met ons wilden doen, ergens in de natuur. Omdat mijn ouders niet volledig mobiel meer zijn en mijn honden liever spelen dan stil zitten dacht ik dat dit misschien wel een onmogelijke klus zou worden. Maar niets was minder waar, ze hebben een fantastisch op maat pakket voor ons gemaakt. In huiselijke sfeer en in alle rust heeft Femke mijn moeder en mij gestyled om vervolgens samen naar landgoed Elswout te rijden. Al wandelend is Andrew gaan fotograferen en met de juiste aanwijzingen zijn hier gouden plaatjes uitgerold. Ik ben Femke en Andrew hier heel erg dankbaar voor.

Marjan


Andrew put me at ease from the beginning. There was no rush, and the easy conversation we had before getting to work made for a very relaxed atmosphere. During the shoot, the same relaxed approach was present, as Andrew brought his years of experience to bear in a gentle yet persuasive way. By the end I could easily have carried on, but there was no need because the results when I saw the finished photographs were just what I had been looking for.Thanks Nice (Author)

Jonathan Lewis


Ik heb Andrew gevraagd een profielfoto te maken voor de website van mijn pedicurepraktijk, omdat ik vind dat een professionele foto een toegevoegde waarde heeft voor mijn bedrijf. En Andrew heeft dit ook professioneel aangepakt. Andrew had een goed idee voor de locatie en heeft de sfeer die ik wilde goed vast weten te leggen (Pedicure)

Marijke Bos


Andrew is creatief en weet d.m.v. de juiste belichting, apparatuur en pose suggesties prachtige foto's te maken. Het is mooi om te zien dat hij doorgaat tot die ene perfecte foto geschoten is. Zeer tevreden met het eindresultaat, ik zal Andrew zeker aanbevelen in de toekomst. (Website Bouwer)

Bastiaan de Vries


Sinds enige tijd werk ik samen met Andrew en ik ben erg content met niet alleen zijn werkwijze maar natuurlijk ook met zijn fotos.Door zijn kalme rustige en open opstelling vind ik dat ik erg prettig met hem kan samenwerken, hij staat voor veel dingen open en is niet te star om dingen uit te proberen. Hij denkt met me mee waardoor we uiteindelijk tot de mooiste, leukste en beste resultaten komen. Hij is zeer goed in het vastleggen van de modellen en weet net dat speciale te raken. Niet alleen karakter, maar ook de sfeer. Kortom, ik ben super blij met hem!  (Kleding merk Tante Betsy)

Alisa


Een goede fotograaf heeft oog voor detail. En dat is precies wat heel goed tot uitdrukking komt. Een foto is niet alleen een plaatje maar ook een verhaal(tje). Wij zijn weer een sieraad (fotocollage) rijker in onze kamer. 

Dhr.Meijer


De samenwerking met/tussen Andrew Greening en het Bakery Ladies team voor de photoshoot van de afgelopen Bakery Ladies damescollecties was erg productief & fijn! Andrew is een bevlogen, creatieve en professionele fotograaf, die weet wat hij wil! Bedankt nog Andrew voor al die mooie foto’s !! (kleding merk Bakery Ladies)      

X Marie Mulder      


Op een ongedwongen en leuke manier heeft Andrew mijn gezin erg mooi en leuk op de foto gezet. Andrew is in staat verrassende details te laten zien in zijn manier van fotograferen.

top ! Jan Westland  


Ik heb niet al te lang geleden een shoot gedaan met Andrew. Het doel van deze shoot was om portretten en close-ups te maken die (een stukje van) mijn persoonlijkheid laten zien. Een concept als dit maakt dat jij jezelf als model wat kwetsbaarder op moet stellen. Dat kan spannend zijn, zeker als je nog nooit met de bewuste fotograaf gewerkt hebt. Andrew nam mijn zenuwen echter snel weg. Hij heeft een open houding en een ontspannen manier van werken. Andrew had een duidelijk beeld van de type plaatjes dat hij wilde schieten, maar liet daarbij toch veel ruimte voor mij om mijn eigen invulling te geven aan de sfeer en poses. Ik kon bewegen op een manier die bij mij past en dat zie je terug in de uiteindelijke foto's die ongecompliceerd en natuurlijk aandoen. Ik denk dat Andrew goed is in het creëren van een veilige omgeving waarin je als model nieuwe dingen kan proberen en bovendien het beste van jezelf kan laten zien. Ik ben heel blij met de beelden die Andrew en ik samen gemaakt hebben. Als jij opzoek bent naar een fotograaf die jou kan helpen om wat meer van jouw eigen karakter in jouw foto's te leggen dan zou ik Andrew zeker aanraden. (model)

Ardine Sollie


De foto’s van Andrew hebben mij op een manier neergezet die ik niet kende: luchtig, vrolijk en toegankelijk. Ik weet dat dat flauw en zweverig klinkt, want ik ben een vrolijk en extravert persoon, maar op foto’s verstrak ik, of heb een onderkin. Kortom altijd gedoe! Juist door de interactie met Andrew tijdens de shoot, ontspande ik en lachte ik oprecht. Dat kan je zien aan de ogen in m'n foto’s, Ik heb werkelijk een hele mooie set foto’s gekregen, waarop ik sterk en zonder onderkin sta. Dankbaar voor de positieve reacties, temeer omdat ik ze professioneel gebruik als zangeres. Ik raad Andrew iedereen van harte aan, een top fotograaf!  (Muzikant)

Anita Sanders


Ter gelegenheid van de trouwdag van mijn ouders hebben mijn zussen en ik portretfoto's laten maken bij Andrew Greening! De sfeer tijdens de fotosessie was zeer ontspannen en gezellig, waardoor er leuke spontane foto's zijn ontstaan. Ook over de kwaliteit van de foto's zijn wij zeer tevreden! 

Anita Brouwer


Using Format